Bison tesnilna masa za les


6303281_BS_Wood_Sealant_Merbau_Cartridge_300_ml6303280_BS_Wood_Sealant_Cherry_Cartridge_300_ml6303279_BS_Wood_Sealant_Oak_Cartridge_300_ml6303278_BS_Wood_Sealant_Light_Oak_Cartridge_300_ml

Bison tesnilna masa za les

Kartuša 300ml svetli hrast

Kartuša 300ml višnja

Kartuša 300ml merbau

Kartuša 300ml hrast
Visokokvalitetna tesnilna masa za tesnjenje spojev, vrzeli in razpok v lesu, parketu in laminatnih podih.

Področje uporabe
Omogoča tesnjenje vseh vrst spojev, vrzeli in razpok okoli lesa, npr. pri spojih vzdolž zidov, stopnic, radiatorskih cevi itd. Še posebej primerno za prostore kjer ni mogoče namestiti talnih letev.

Lastnosti

• Lahko se prebarva
• Lahko se lakira
• Enostavno za uporabo
• Enostavno za obdelavo
• 10 letna garancija
• Elastično

Navodila za uporabo

Priprava

Delovni pogoji: Temperatura mora biti med +5°C in +40°C.
Priprava površine: Za dober rezultat, prekrijte robove spoja z maskirnim trakom. Da preprečite tri-stransko lepljenje in da zagotovite ustrezno globino spoja, napolnite spoje s penastim profilom za rege ali PE folijo.
Pripomočki: Uporabite pištolo za kartuše.

Aplikacija

Navodila za uporabo: Uporabite pištolo za kartuše. Odprite kartušo tako, da odrežete (šobo) plastični del nad navojem. Nato pritrdite plastični nastavek na kartušo in ga prerežite poševno na želeno velikost oz. širino. Širina spoja mora biti med 6mm in 24mm. Globina spoja naj bo med 6mm in 9mm. Napolnite spoj enakomerno s silikonsko tesnilno maso in ga oblikujte v roku 10 min s pomočjo navlaženega noža za kit. Po tem ko je tesnilna masa oblikovana nemudoma odstranite maskirni trak.
Madeži/ostanki: Sveže madeže nemudoma odstranite s pomočjo vode. Posušeno tesnilno maso lahko odstranite samo mehansko.
Bodite pozorni: Tesnilno maso se lahko prebarva in lakira. Po tem, ko se popolnoma utrdi oz. Posuši postane vremensko odporna.

Čas sušenja

Za natančnejše informacije o času sušenja nas kontaktirajte.