O BISONU

Delam samo s Bisonom.

Kdor pravi lepilo, pravi Bison.

Kdor misli Bison, misli lepilo.

Prepoznavnost blagovne znamke je skoraj 100%. Bison je v številnih državah že desetletja vodilni na trgu (v sektorju lepil in tesnilnih mas), s tržnim deležem, ki se na določenih kategorijah izdelkov približuje 90%.

Bison lahko uporabite za številna opravila prav zaradi bogate palete izdelkov. Za (kritične in zahtevne) domače mojstre. Za pritrjevanje, popravila, montažo in tesnjenje. V notranjih in zunanjih prostorih, na vrtu, počitniški prikolici in plovilu.

Najbolj prepoznavni izdelki so Poly Max®, Montagekit®, Bison Kit® idr.

Kvaliteta in inovacije

Izbor Bison-a pomeni odločitev za kakovost. Pogoj, da lahko Bison nenehno zagotavlja odlično kakovost je vzpostavljen sistem zagotavljanja kakovosti. To zajema celoten proces od vhodnih surovin, proizvodnje v končni izdelek in dostavo v skladu s predpisanimi in nadzorovanimi postopki. Sistem je bil seveda certificiran z ISO 9001. S tem lahko uporabniku naših izdelkov vedno znova zagotavljamo kvaliteto.

Bison International

Bison je del Bison International, svetovnega dobavitelja visokokakovostnih lepil in tesnilnih mas za trge s profesionalnimi izdelki ter za domače uporabnike. Poleg tega, Bison International stoji za blagovnimi znamkami kot so Bison Professional, Griffon, Bostik (Italija) in Imedio. Vse omenjene blagovne znamke so nesporno visokokakovostne, vsaka s svojimi specifičnimi trgi in segmenti. Več podrobnosti o podjetju Bison International najdete na korporativni spletni strani.

Bison International je del grupacije Bolton Group, že od leta 1996. Bolton Group proizvaja in prodaja vrsto visokokakovostnih izdelkov široke potrošnje, veliko od teh je vodilnih v svojem tržnem segmentu. Portfelj vsebuje približno 40 proizvodnih linij v kategoriji živil, detergentov in čistilnih sredstev, izdelkov za osebno higieno in nego kože, kozmetike, plenic in lepil.

Več o Bolton Group si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Trajnostna politika podjetja Bison International

V Bison International verjamemo, da je zelo pomembna stalna izboljšava naših izdelkov in neprestane inovacije. Zavedamo se pomembnosti povezave med kvaliteto dela in uporabo pravilno delujočega izdelka. Osredotočamo se na potrebe potrošnika z namenom razvoja izdelkov, ki izpolnjujejo svoje obljube.

To je hkrati izziv in obveza za naše podjetje, poleg naše angažiranosti za trajnostni razvoj. Nedvomno smo vedno stremeli k razvoju varnih in okolju prijaznih izdelkov. Poleg tega imamo vedno v mislih dejstvo, da že sama uporaba lepila za popravilo nečesa, pripomore k zmanjševanju odpadkov.

Ker je okoljska ozaveščenost ključna za naš posel, uveljavljamo ukrepe na različnih področjih – od razvoja izdelka in proizvodnih procesov, do uporabe in odstranjevanja odpadkov s strani potrošnikov. Bison International neprestano išče načine kako zaščititi in izboljšati pogoje za zdravje zaposlenih, okolje in nenazadnje milijone potrošnikov po svetu. Omenjeno dobro potrjuje dejstvo, da so emisije topil, ki se pojavljajo ob proizvodnih procesih, daleč pod zakonsko predpisanimi omejitvami.

Naša trajnostna politika je osnovana na 4 pomembnih stebrih:

 

  • Kvalitetni proizvodi
  • Inovativna embalaža
  • Čista tovarna
  • Navdihnjeni ljudje