PRAVNI POUK

To spletno stran vam predstavlja podjetje Bolton Adriatic d.o.o.

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del portala bison.si razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani Bison International.

Vsa vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine (registrirani in neregistrirane blagovne znamke, besedila, slike in ostalo) in vsa programska oprema so last Bison International.

Kljub nenehni skrbi in pozornosti, ki jo namenjamo spletni strani, ne moremo zagotavljati, da so objavljeni podatki popolni ali točni.

Naša priporočila glede procesov uporabe in delovanja temeljijo na obsežnih raziskavah in praktičnih izkušnjah. Glede na obseg različnih materialov in pogojev pri katerih uporaba poteka, ne moremo odgovarjati za dosežene rezultate in/ ali kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe izdelkov.

Poleg tega ne moremo zagotoviti, da so informacije objavljene na naši spletni strani primerne za namene in cilje, za katere iščete podatke na spletni strani.

Vse informacije, izdelki in storitve so na voljo pod obstoječimi pogoji in brez (implicitne) garancije ali jamstva glede zanesljivosti ali primernosti za določen namen ali kako drugače.

Bison International ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo kakršne koli vrste, ki se lahko pojavi ali je kakor koli povezana z uporabo spletne strani bison.si ali zato, ker je spletna strani bila začasno nedostopna za posvetovanje. Prav tako ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo, ki je posledica uporabe podatkov pridobljenih na spletni strani bison.si.

Bison International si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine objavljene na spletni strani (vključno s tem pravnim poukom), ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Prosimo, kliknite tukaj, da se seznanite z našo politiko varovanja osebnih podatkov.