Bison tekoče sekundno lepilo

Categories: ,

Bison tekoče sekundno lepilo 2×2g6305581 BS Super Glue Liquid card 3g

Bison tekoče sekundno lepilo

Tuba 2g
Tuba 2×2g
Tuba 3g

Izjemno močno, izjemno hitro, univerzalno sekundno lepilo.

Področje uporabe
Lepi številne materiale, kot npr. številne umetne materiale, kovino, gumo, porcelan, les in pluto.

Lastnosti

• Izjemno močno
• Izjemno hitro

Navodila za uporabo

Priprava

Delovni pogoji: Ne uporabljati pri temperaturah nižjih od +10°C.

Predhodna obdelava: Razmastite s pomočjo acetona. Predhodno obdelajte površine, ki reagirajo na kislino (kot npr. aluminij), z razredčenim amoniakom, nato sperite z vodo in pobrišite do suhega. Rahlo pobrusite kovine.

Pripomočki: Lepilo nanašajte direktno iz tube z uporabo izjemno natančnega aplikatorja.

Aplikacija

Pokrivnost: Ena kapljica pokrije cca. 2 cm² površine, ki jo želimo zalepiti.
Ravnanje z embalažo: Tubo aktivirate s tem, ko obrnete pokrovček. Ne preluknjajte tube. Ne odpirajte z nožem ali škarjami. Pred uporabo odvijte pokrovček.

Navodila za uporabo: Nanesite lepilo čimbolj na tanko (manj kot eno kapljico) na eno stran (preveč lepila bistveno zmanjša čas utrjevanja oz. Sušenja!). Šoba naj se dotakne površine on nanosu lepila. Takoj združite oba dela in močno pritisnite za kratek čas (10-60 sekund). S tem omogočite, da se lepilo enakomerno razširi po površinah. Dovolj je pritisk z roko. Povezavo se lahko okrepi z dodatnim kapljanjem lepila v spoj.  Ko lepimo kovino, lahko čas sušenja skrajšamo s tem, da preden združimo oba dela, kratek čas dahnemo na površino na katero smo nanesli lepilo. Po uporabi očistite šobo s suho krpo in zaprite tubo tako, da nazaj navijete pokrovček. Lepilo čimmanj izpostavljajte zraku.

Madeži/ostanki: Ostanke lepila takoj zbrišite s suho krpo. Po tem ko se lepilo utrdi je ostanke lepila zelo težko odstraniti. Aceton lahko raztopi lepilo (ampak zelo počasi).

Bodite pozorni: Pozor. Cianoakrilat. Nevarno. Kožo in oci zlepi v nekaj sekundah. Hraniti zunaj dosega otrok. Lahko povzroci draženje dihalnih poti. Ce je zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Ne vdihavati hlapov. PRI STIKU Z OCMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne lece, ce jih imate in ce to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Etil 2-cianoakrilat.

V slučaju kontakta s kožo ne poskušajte odstraniti lepila na silo. Zlepljene prste ločite tako, da jih dobro pomočite v vodo in mednje zavrtite svinčnik.

Čas sušenja

Za natančnejše informacije o času sušenja nas kontaktirajte.