Bison tekoče sekundno lepilo Raketica

Categories: ,

Bison tekoče sekundno lepilo Raketica

Dispenzer 3g

Izjemno močno, izjemno hitro, univerzalno sekundno lepilo v izjemno modernem dipenzerju (dozirniku v obliki raketice). Natančno in enostavno doziranje, brez kapljanja in razlivanja.

Področje uporabe
Lepi številne materiale kot npr. večino umetnih materialov, kovine, gume, porcelana, lesa in plute.

Lastnosti

• Natančno doziranje brez kapljanja
• Priročen dispenzer: en stisk, ena kapljica
• Izjemno hitro
• Izjemno močno
• Brezbarvno

Navodila za uporabo

Priprava

Delovni pogoji: Ne uporabljati pri temperaturah nižjih od +10°C.

Predhodna obdelava: Razmastite s pomočjo acetona. Predhodno obdelajte površine, ki reagirajo na kislino (kot npr. aluminij), z razredčenim amoniakom, nato sperite z vodo in pobrišite do suhega. Rahlo pobrusite kovine.

Pripomočki: Lepilo nanašajte direktno iz dsipenzerja z uporabo izjemno natančnega aplikatorja.

Aplikacija

Pokrivnost: Ena kapljica pokrije cca. 2 cm² površine, ki jo želimo zalepiti.
Ravnanje z embalažo: Aplikator aktivirate s tem, ko obrnete črn pokrovček do konca (mehanizem z ropotajočim zvokom). Nato pokrovček obrnite nazaj v prvotni položaj. Ne stiskajte kril pred in med odpiranjem.

Navodila za uporabo: Nanesite lepilo čimbolj na tanko z nežnim pritiskom na obe krilci dispenzerja.  Takoj združite oba dela in močno pritisnite za kratek čas (10-60 sekund). S tem omogočite, da se lepilo enakomerno razširi po površinah. Dovolj je pritisk z roko. Povezavo se lahko okrepi z dodatnim kapljanjem lepila v spoj.  Ko lepimo kovino, lahko čas sušenja skrajšamo s tem, da preden združimo oba dela, kratek čas dahnemo na površino na katero smo nanesli lepilo. Po uporabi očistite šobo s suho krpo in zaprite dispenzer tako, da nazaj navijete pokrovček. Lepilo čimmanj izpostavljajte zraku.

Madeži/ostanki: Ostanke lepila takoj zbrišite s suho krpo. Po tem ko se lepilo utrdi je ostanke lepila zelo težko odstraniti. Aceton lahko raztopi lepilo (ampak zelo počasi).

Bodite pozorni: Pozor. Cianoakrilat. Nevarno. Kožo in oci zlepi v nekaj sekundah. Hraniti zunaj dosega otrok. Lahko povzroci draženje dihalnih poti. Ce je zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Ne vdihavati hlapov. PRI STIKU Z OCMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne lece, ce jih imate in ce to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Etil 2-cianoakrilat.

V slučaju kontakta s kožo ne poskušajte odstraniti lepila na silo. Zlepljene prste ločite tako, da jih dobro pomočite v vodo in mednje zavrtite svinčnik.

Čas sušenja

Za natančnejše informacije o času sušenja nas kontaktirajte.