Bison lepilo za vinilno plastiko


Bison lepilo za vinilno plastiko

Tuba 25ml

Lepilo za vodoodporna popravila na predmetih iz (poli)vinila in mehkega PVC-ja.

Področje uporabe:
Lepi predmete iz (poli)vinila/mehkega PVC-ja, kot npr. napihljive čolne, otroške bazene, plavalne pasove in rokavčke, napihljive žoge za na plažo, šotorska platna, vodne postelje, oblačila za dež in obloge ribnikov.

Lastnosti

• Brezbarvno
• Vodoodporno
• Prožno

Navodila za uporabo

Priprava

Delovni pogoji: Ne uporabljati pri temperaturah pod  +10°C.
Predhodna obdelava: V kolikor je potrebno, razmastite s pomočjo acetona.

Aplikacija

Navodila za uporabo: Pri lepljenju prekrivajočih se delov: Nanesite lepilo na tanko na celotno površino, na obeh straneh. Pustite 5-20 minut, da se posuši. Po tem času postane lepilo suho na dotik. Čas sušenja je odvisen od materiala in temperature. Združite obe dela in močno pritisnite ali tapnite. Po tem, ko jih združite se oba dela spojita v trenutku! Končna moč lepljenja je odvisna od pritiska, zato ob združevanju obeh delov poskrbite za čimveč pritiska na celotno površino, ko jo lepite.
Ko lepite dele, ki jih boste kasneje napihnili: (napihljivi čolni, plavalni pasovi in rokavčki, žoge za na plažo, ipd.), pustite, da se spoj suši vsaj 6 ur preden jih ponovno napihnete.
Ko lepite razpoke in luknje: uporabite škarje, da odrežete kos priložene blazinice za krpanje. Odrezan kos mora biti seveda večji kot razpoke / luknja, ki jo želite zakrpati. Večji kot je ta del, močnejši je spoj. Sledite navodilom glede prekrivajočih se delov.

Odprti čas lepila: 5-20 minut
Madeži/ostanki: Sveže madeže lahko odstranite z acetonom.

Nasvet: Kadar popravljate razpoko odrežite majhen okrogel kos na obeh koncih. To razdeli pritisk na razpoko in preprečuje nadaljnje trganje.

Čas sušenja

Za natančnejše informacije o času sušenja nas kontaktirajte.