Bison lepilo za avtomobilska ogledala

Categories: ,

Bison lepilo za avtomobilska ogledala

Komplet 2ml

Lepilo za vzvratno ogledalo

Področje uporabe
Za pritrjevanje vzvratnega ogledala s kovinsko osnovo na vetrobransko steklo.

Lastnosti

• Hitro
• Odporno na vibracije

Navodila za uporabo

Priprava

Delovni pogoji: Ne uporabljati pri temperaturah nižjih od +15ºC. Ob nižjih temperaturah vklopite ogrevanje notranjosti avtomobila (vetrobransko steklo).
Predhodna obdelava: Prepričajte, da so deli (vetrobransko steklo in podlaga kovinskega vzvratnega ogledala) čisti, suhi in razmaščeni. Odstranite vse staro lepilo in ostanke lepilnega traku. Prepričajte se, da na vetrobranskem steklu ni kondenzacije.

Aplikacija

Navodila za uporabo: Označite želeno pozicijo ogledala na zunanji strani vetrobranskega stekla. Pozor: zaradi pritiska na vetrobransko steklo mora biti pozicija enaka prejšnji. Odrežite priloženo mrežo v obliki in dimenzijah podlage ogledala. Enakomerno in izdatno nanesite lepilo iz brizge na podlago ogledala. Pritisnite izrezano mrežico na mokro lepilo in pritisnite podlago ogledala na označeno področje. Držite trdno vsaj 5 minut. Vsakršno premikanje podlage ogledala znotraj tega časovnega okvirja bo povzročilo slabši oprijem. Pustite da se suši vsaj 15 minut preden boste prilagajali položaj ogledala.

Madeži / ostanki: Madeže takoj odstranite z acetonom.
Bodite pozorni: Bison Car Mirror je anaerobno lepilo, kar pomeni da je zanj značilno utrjevanje oz. Sušenje brez kisika, v kombinaciji z imoregnirano mrežico. Lepilo izven lepljene površine se ne bo utrdilo oz. Posušilo zaradi prisotnosti kisika.

Čas sušenja

Za natančnejše informacije o času sušenja nas kontaktirajte.